La millor informació del ValènciaCF en valencià

Foulquier és una primera opció per la qual el València CF ha d’apostar
,

Foulquier és una primera opció per la qual el València CF ha d’apostar

COMPARTIR
Foulquier és la primera opció per a Bordalás en el lateral dret, de fet el jugador ja sap de primera mà que el tècnic alacantí està desitjant tindre-li a les seues ordres per a ser important en l’equip.

L’operació porta dies en marxa i des del club de Mestalla són optimistes perquè des del principi el Granada ha estat obert a negociar pel jugador francés.

No obstant això, tal com informa Dani Meroño en RadioEsport València, el 20% dels drets del jugador pertanyen al Watford, per la qual cosa esperen que el València CF puge la seua primera oferta de més de dos milions més variables.

Per part seua, el club de Mestalla vol complaure a José Bordalás amb el fitxatge d’aquest futbolista i sí que s’espera més moviment per a acabar de tancar una operació que està encaminada però no finalitzada. Per això, el València CF ja ha presentat una última oferta per Foulquier i espera que aquesta vesprada el Granada done el “sí” definitiu.

“El València CF està treballant per a intentar millorar la plantilla. S’ha fet quan s’ha pogut, no són gestions fàcils” – José Bordalás.