ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Fotos oficials de la nova camiseta 24/25

Per Blanquinegres · 11 Juny, 2024

El València CF revelarà esta setmana la seua nova camiseta per a la temporada 2024/25, generant una gran expectació entre els seus aficionats, encara que prèviament ja ha sigut filtrada, pel conegut portal de camisetes @esvaphane. El disseny, creat per Puma, combina modernitat i elegància, mantenint la identitat i tradició del club.

La camiseta presenta un disseny predominantment blanc amb mànegues negres, accentuades per detalls daurats que afigen un toc d’elegància. La part posterior és majoritàriament blanca, amb un disseny net i elegant, destacant un xicotet ratpenat daurat en la part superior, simbolitzant l’icònic emblema del club.

Les mànegues negres contrasten amb el cos blanc de la camiseta, i els detalls daurats en els punys afigen un toc de luxe. El disseny minimalista i modern manté l’essència del club, combinant elements clàssics amb un enfocament contemporani.

Un detall significatiu d’aquesta camiseta és que serà l’única vegada en la història del club en la qual l’escut no portarà els colors originals. Això només ha ocorregut dos vegades abans, però en camisetes que commemoraven alguna efemèride: el desé aniversari del doblet (temporada 2013/14) i el Centenari (temporada 2018/19). Aquest canvi en el disseny de l’escut, encara que inusual, representa un homenatge a la història i els assoliments del club, creant un vincle emocional amb els aficionats.

La gran novetat hui es que s’han filtrat les fotos oficials que el València donarà a conéixer esta setmana.