ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

FOTOS: Coneix el nou escut del València per a la pròxima temporada

Per Alex Alfaro · 18 Juny, 2022

Mestalla compleix en 2023 el seu centenari en una temporada històrica per al València. No obstant això, malgrat la història, l’efemèride i la importància d’un any així, el València es troba submergit en un moment molt delicat de la història.

 Tal com ha informat el Diari AS, la samarreta de la pròxima temporada serà “retro” per a commemorar el centenari i inclourà el nom original del club: “València Foot-ball Club”.

Però això va més enllà, i és que el València vistirá el primer escut de la història de Mestalla, però soles en la primera equipació blanca. És a dir, el mateix emblema amb el qual van saltar per primera vegada a Mestalla, en un València – Llevant al maig de 1923.

Mestalla compleix 100 anys esta temporada. La previsió era que no aplegara, ja que si ha arribat a esta xifra ha sigut per la inactivitat de les obres del Nou Mestalla, però és una realitat que Mestalla és un estadi amb una màgia tremenda. Allí han viscut els valencianistes dies històrics com classificacions a la final de la Champions o campionats de Lliga.

I és per això que la nova estructura del club, conscient que és una data significativa per a la seua afició està realitzant diversos homenatges. El primer ha sigut la lona, on estan les lletres de Mestalla en gran i 1923 (any de la fundació de l’estadi) – 2023, que és l’any al qual aplegarà en la segona part d’esta temporada. Però no ha sigut la lona l’únic que ha preparat el club.

El logo

Hui ha anunciat a través de les seues xarxes socials com serà el logo del Centenari de Mestalla, i serà així:

El logo representa novament els 100 anys d’història i el dibuix connecta el rat penat amb la forma de Mestalla. Una nova iniciativa del club que honra la nostra història.