ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Apareix una nina amb la cara de Lay Hoon en la plaça de l’afició

Per Blanquinegres · 05 Febrer, 2023

El valencianisme continua cridant i demanant als quatre vents l’eixida de Meriton Hòlding. A Mestalla, al carrer i amb moviments originals i protestes singulars d’una afició que no suporta ja la situació i que l’única cosa que li queda és manifestar-se contra Peter Lim, igual que va fer amb tots els presidents i directius que no van portar en la millor adreça al club de Mestalla.

El passat 31 de gener 200 persones es van concentrar a la porta de les oficines del club al carrer Misser Mascó en una xicoteta protesta, encara que dins de les oficines no hi havia cap treballador del club.

Per a dissabte que ve, Libertad VCF ha convocat una manifestació a partir de les 20.00 en l’Avinguda Suècia i que finalitzarà en el minut 19 del partit entre el València i l’Athletic.

L’últim acte de protesta, en to d’humor, ha tingut lloc en el monument a l’afició del València C.F on algun aficionat anònim ha col·locat a una nina amb una foto de Lay Hoon. Les crítiques cap a la presidenta del València han crescut exponencialment en les últimes setmanes acusant-la de mentidera.