Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així serà el carnet de l’abonament d’esta temporada del València

Per Alex Alfaro · 10 Juliol, 2023

Centenars de socis del València CF van acudir a les taquilles per a fer el canvi de localitat de l’abonament, però no tots el van fer amb la cita prèvia i es van generar moments de tensió entre diversos dels presents.

Este dilluns van acudir centenars de socis, uns ho van fer amb la cita prèvia requerida pel club, però molts altres no, alentint els torns més d’una hora. El problema es va donar perquè en les taquilles atenien indistintament a tots i ningú del club va acudir a garbellar la cua. Com era d’esperar, es van produir moments de tensió i fins i tot algunes baralles quan alguns socis que sí que tenien torn reservat van pretendre avançar la seua posició en la cua per davant dels qui van acudir a fer cua sense cita prèvia.

El club va anunciar que havia d’acudir amb cita prèvia a les taquilles de Mestalla i per això va habilitar un canal per a poder reservar el torn al llarg de la jornada. Concretament es donen torns cada 10 minuts des de les 10 del matí fins a les 20 de la vesprada amb un paró de tres hores per a menjar (de 14 a 17 hores).

Almenys, tots aquells que han acudit a Mestalla s’han trobat amb el nou disseny de l’abonament de cara a la pròxima temporada. Es tracta d’un nou disseny on destaca el color taronja i l’ala d’un ratpenat. El València ja va anunciar que seria el mateix carnet per a les pròxims 3 anys i per això no té cap indicatiu especial d’esta temporada.