Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

FOTO: Gayà torna als entrenaments

Per Alex Alfaro · 25 Novembre, 2022

Gayà es troba preparant ja els últims detalls abans de la seua tornada als terrenys de joc de la Ciutat Esportiva de Paterna. Després de la seua eixida de la concentració de la selecció espanyola a Doha, el futbolista va tornar a València dolgut però amb la mentalitat posada en el partit enfront del Vila-real en el qual podrà estar el lateral de Pedreguer. El lateral esquerre ha publicat una fotografia en un gimnàs privat, segurament el de casa, amb un treball de rehabilitació per al seu turmell. Cal recordar que el futbolista caminava perfectament en la seua tornada a la ciutat de València i podria haver arribat perfectament al partit enfront d’Alemanya.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Jose Luis Gayà (@jose_gaya)

 

Parla el subdelegat de la selecció

 

Ahir es va quedar amb el metge en la Ciutat Esportiva de Paterna per a començar amb la seua recuperació.

Ara hem de donar-li molts ànims. Estic segur que tindrà una altra oportunitat. Gayà era un jugador molt important per a Luís Enrique, encara que ara pensem que no, però vos puc dir que és important per a ell i així ho demostrarà en les pròximes concentracions. 

Desgraciadament s’ha de prendre una decisió. És difícil per a l’entrenador i també és difícil entendre’l per al jugador. Al final s’ha de respectar la decisió.