ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Apareixen pintades en la seu de l’Associació del Xicotet Accionista del València

Per Alex Alfaro · 25 Febrer, 2023

Ha sigut la setmana de les pintes i de les pancartes al València C.F. Encara que són moviments individuals i que ni molt menys es poden arribar a comparar amb una manifestació, com la que tindrà lloc hui en l’Avinguda Suècia, és un clar símptoma de com està evolucionant la tensió a la ciutat de València cap a tots aquells que d’alguna manera o una altra han col·laborat amb Peter Lim.

Les primeres pintades es van veure prop de la casa de Lay Hoon Chan, també van aparéixer missatges en contra de Peter Lim i de Miguel Ángel Corona en el monument a l’Afició del València a més d’una pancarta en la seu de l’Agrupació de Penyes el mateix dia que se celebrava l’Assemblea extraordinària de les Penyes per a decidir el futur del col·lectiu respecte a Meriton.

En les últimes hores i en una foto presa en el dia d’ahir, ha aparegut un missatge en la seu de l’Associació del Xicotet Accionista del València (APAVCF) que està presidida per Vicente Vallés i que durant les últimes temporades han defensat moltes de les decisions de Meriton i que en molts casos han perjudicat el xicotet accionista.

El missatge en qüestió, que es pot veure a la porta del local situat en l’Avinguda Suècia declara: “Venuts, rates”.