DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Florenzi: “Este virus m’ha ensenyat a viure el dia a dia”

Per Josep Prats · 18 Abril, 2020

El lateral dret del València CF va parlar als micròfons de Sky Sport per a comptar com està vivint el dia a dia i per a parlar del seu futur.

L’itàlia no va estar al partit de Milà per la pigota. “Gràcies a això vaig evitar el Coronavirus. Ara disfrute del que tinc”.

El jugador no descarta la tornada a la Roma quan finalitze la seua cessió el conjunt valencianista, però ara es troba centrar en l’entitat blanc-i-negra: “No ho sé si València representa sols un parèntesi. Este virus m’ha ensenyat a viure el dia a dia, disfrutant del que tinc. Vull pensar en el present. No puc dir que faré l’any que ve, si tornaré o on estaré. Vull acabar la temporada ací en el millor dels casos, tractant de complir els objectius, després vull anar-me’n de vacances, si hi ha qualsevol oportunitat, es vorà. Ja vaig valorar el meu somni de ser capità de la Roma, ara m’agradaria guanyar alguna cosa important”.

Florenzi ha reconegut que “sempre hi havia existit el desig de tindre una experiència en l’estranger. La possibilitat del València va sorgir a gener. Després de parlar amb Fonseca premérem junts la decisió. Fonseca és un dels millors entrenadors que he tingut i tinc una gran relació amb ell, però no em podia garantir minuts”.

També ha valorat una possible tornada a la competició: “Trobem molt a faltar el futbol. Seria catastròfic si hi havera altre contratemps. M’imagine els problemes a la Sèrie A, a La Liga… Hi ha diners en joc, els quals podrien fer que molts clubs quebraren, especialment a la Sèrie B i Sèrie C”.