+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El fitxatge d’Enzo Pérez està tancat

Per Alex Chardí · 10 Desembre, 2014

Tal com va avançar blanquinegres.com, amb la visita de Lim a la ciutat de València, el magnat va aprofitar per reunir-se amb la cúpula esportiva del club (Nuno i Rufete) i debatre sobre els reforços que necessitava l’equip. El número u de la llista és Enzo Pérez i el passat cap de setmana, el nou propietari del club blanquinegre va iniciar una nova ofensiva pel jugador argentí.

El fitxatge d’Enzo Pérez està tancat. D’esta manera ens ha confirmat una font propera al club lisboeta que el magnat de Singapur podria haver arribat finalment a un acord amb el Benfica pel traspàs del centrocampista argentí Enzo Pérez. També tenim constància de què es veuria reduïda la xifra del traspàs respecte dels 30 milions d’euros que demanava Luis Filipe Vieira, encara que continuaria sent lleugerament superior als 25 milions que ficava damunt la taula Peter Lim. Així, el traspàs estaria prop dels 30 milions d’euros.

Peter Lim va negociar en persona junt amb Jorge Mendes l’operació del desitjat jugador. Tal com informarem, el magnat va estar dissabte passat negociant a Lisboa i va ser “pillat” tal com ho demostra una foto del diari “Correio da Manhà”.

Peter Lim i Mendes a Lisboa. Foto: Correio da Manhà

Lim i Mendes a Lisboa. Foto: Correio da Manhà

Mentrestant, des del club es treballa per tal de salvar el Fair Play Financer. Es compta amb les eixides de Joao Pereira i Zuculini, com a mínim, i el jugador vindria sent el segon millor pagat de la plantilla.

NICO GAITÁN

És un altre jugador que agrada, va sorgir el seu nom durant la reunió i és un futurible. Peter Lim va voler interessar-se per les seues condicions, ja que recentment Gaitán va renovar fins a 2018 amb un descens de la seua clàusula de rescissió de 45 a 35 milions d’euros, un canvi que facilitaria la seua eixida a mitjà plaç. No eixiria mai abans de l’estiu que ve i la seua eixida seria molt més complicada.

Nico Gaitán i Enzo Pérez celebren un gol.

Nico Gaitán i Enzo Pérez celebren un gol.