ACTUALITAT  FEMENÍ  

Fins a cinc-centes persones podrán gaudir de la final de Lliga femenina en la Fonteta

Per Fermín Rodríguez · 04 Maig, 2021

Valencia Basket vol viure amb la seua afició el tercer i definitiu partit de la final de la Liga Femenina Endesa i per això organitza pantalles gegants perquè la seua afició, amb totes les mesures necessàries, viva de forma unida una cita tan especial com la que succeirà el dijous a les 19h a Salamanca. Tot suma per a manar bones vibracions fins a la ciutat on es jugarà el partit. 

Les tiques de Ruben Burgos se juguen a cara o creu el que seria el segon títol d’una temporada històrica per a l’entitat. Després de la dura derrota de diumenge passat a la Fonteta, necessitaran de segur del suport de l’afició encara que siga des de la distància i el club ha tingut eixa iniciativa per poder seguir en directe la que serà una dura batalla contra el Perfumerias Avenida. Recordem que de tres partits que han disputat aquesta campanya, hi han hagut dues pròrrogues amb una victòria per a cada equip per al 2-1 global a favor de les Roberto Íñiguez. Les nostres tractaran d’igualar eixe balanç en un dels partits més importants de la història del club taronja.

Aforament de 500 places

Per protocols propis de l’època que ens ha tocat viure, l’aforament estarà reduït a només 500 places. Tot aquell que haja comprat alguna entrada per a un partit femení d’aquesta temporada tindrà preferència a l’hora de reservar la seua localitat, entre el dimarts 4 de maig a les 9.30 hores i el dimecres 5 de maig a les 9.30 hores. Cada usuari tindrà la possibilitat de reservar fins a 4 localitats amb el seu usuari. Si finalitzat el termini, queden places disponibles, la possibilitat d’accedir s’obrirà a tots els aficionats que ho desitgen fins a completar l’aforament. Reserva la teua plaça quan arribe el moment entrant en este enllaç

#TotsDeTaronja per a viure el partit!Volem que la vostra veu i el vostre colorit arribe fins a Salamanca, per això volem que visques el partit vestint de taronja, siga a la Fonteta o siga a la teua casa si finalment no pogueres vindre. Continuarem inundant les xarxes amb l’etiqueta #TotsDeTaronja. Si vols aprofitar per a fer-te amb alguna de les nostres últimes peces que hem tret a la venda, no dubtes a passar-te per la botiga del pavelló, que estarà oberta per a l’ocasió, i que tindrà una selecció de productes a preu reduït.