PRIMER EQUIP  

Filosofia ‘Bielsa’ per recuperar al vestidor

Per Blanquinegres · 11 Abril, 2015

“És difícil acceptar la injustícia. Ja se que ara mateix res els pot tranquil·litzar. Es mataren per el partit, el van merèixer i no l’abastaren. Accepten la injustícia que tot s’equilibra a la fi. Encara que parega impossible no reclamen res, traguen verí”.

 

Este va ser el parlament que ‘el Loco’ Bielsa va oferir al seu vestidor just després de caure derrotat de manera injusta davant el PSG (2-3) a l’estadi Velodrome del conjunt marsellès.

Un discurs que just després de vore el que València CF va haver de viure dijous passat a Bilbao, perfectament es podria posar en pràctica per tal d’alçar la moral del vestidor blanquinegre.

Cert és que els francesos es troben lluitant per la consecució de la Ligue 1, en un mà a mà amb el tot poderós PSG, una situació ben diferent a la que viu el conjunt de Mestalla. Un VCF que tot i que no es troba lluitant per un títol, afronten les 8 finals que resten amb l’objectiu principal del Club encara per confirmar.

La Champions, per la qual lluita el vestidor valencianista, esta provocant que els de Nuno cremen records amb cada jornada disputada i que a més a més, estiguen protagonitzant una de les millors temporades en la història de l’entitat de la Capital del Túria. Per lo que ara que tot esta a punt d’arribar a la seua fi, no es permetra que ningú que vinga de fora tire per terra tot el treball fet i acumulat des d’agost.