+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Filipe Augusto: “Nuno sempre va voler que jo vinguera al València”

Per Pere Alapont · 02 Septembre, 2014

El migcampista brasiler Filipe Agusto ha estat presentat com a nou jugador valencianista a la Ciutat Esportiva de Paterna, després d’haver superat satisfactòriament la revisió mèdica. Resumim les paraules d’Amadeo Salvo, Rufete i el propi Filipe Augusto:

AMADEO SALVO

“Venim seguint a Felipe des de fa temps. Tenim moltes esperançes de que siga un jugador important per al València”. “El jugador ve cedit per una temporada, però podria fer-se una renegociació amb el Rio Ave en un futur”. “El jugador ocupa plaça d’extracomunitari, té passaport brasiler”. El president li ha dedicat unes paraules de benvinguda en portugués al nou jugador i li ha desitjat “molt d’èxit personal, que serà també el del club”.

RUFETE

“Agraïm l’espera que ha tingut el jugador per a ser del València”. “Ha estat una de les opcions que hem barallat durant tot el mercat, sobre tot, per part del míster, que té un gran coneixement d’ell”. “Filipe dóna el perfil de 6 i de 8, i esportivament compleix els requisits que nosaltres voliem, gent que volguera estar ací i que considerara que el club és el més important”. “Amb la plantilla que hem confeccionat, el que volem és generar il·lusió, però no hem de prometre la Champions, hem de treballar dia a dia”.

FILIPE AUGUSTO

“Estic molt feliç d’arribar a un gran club. Sempre vaig somniar en jugar a Espanya i hem sent realitzat”. “Vaig treballar amb Nuno dos anys, jugant en la posició de 6”. “Des d’un principi, ell sempre va voler que jo vinguera al València i jo li estic molt agraït”.