+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Filipe Augusto: “Nuno va manar-me ajudar a la defensa i l’atac, donant equilibri”

Per Blanquinegres · 29 Septembre, 2014

El brasiler ha repassat a roda de premsa de Paterna l’empat davant la Reial i la seua actuació.

 

Filipe Augusto, home de confiança de Nuno a Rio Ave, va agafar, ahir, minuts de pes al partit del València a Sant Sebastià, després de que ja debutarà davant el Getafe. Davant de minuts d’exigència, Filipe va tindre “sensacions bones, estava treballant i entrenant per això. Estava be integrat al grup”.

Les ordres que va rebre per part de Nuno va ser “donar equilibri, i ajudar a l’atac. Tractar de deixar de perdre tantes pilotes, com estaven fent a la primera part  i començar a guanyar les pilotes dividides”. La seua entrada al verd va parar les escletxes que tenia l’equip blanquinegre al centre del camp.

AL resum del partit d’ahir, el grup es troba “orgullós del treball fet ahir, encara poguérem sumar un punt”.

Filipe ja ha començat a repassar el duel del pròxim dissabte. “Segur, serà un partit difícil, davant l’actual campió de lliga, tenim que estar preparat i anem a tindre el suport de Mestalla. Hem de treballar esta setmana per poder fer un bon partit el dissabte i traure la victòria”.

Preguntat per l’esglai del matí, les molèsties físiques de Negredo, Filipe no ha pogut saber molt més del que se sap actualment. “No he pogut vore a Negredo ja que estava fent treball de recuperació i no estava prenent atenció”.

Finalment, el tot terreny blanquinegre ha afirmat que les rotacions sempre son positives i que ajuden a “entrenar molt dur per després poder ajudar a l’equip de la millor forma possible”.