La millor informació del ValènciaCF en valencià

Figueroa Vázquez, un arbitratge terrorífic
,

Figueroa Vázquez, un arbitratge terrorífic

COMPARTIR

728-90

El València va patir ahir un arbitratge terrorífic. Figueroa Vázquez va ser l’àrbitre designat per a impartir justícia al Getafe – Valencia, i justament justícia no va ser el que va realitzar. Al Coliseum es van donar fins a 5 accions realment polèmiques, i totes perjudicaren el conjunt de Javi Gracia:

1- Agressió a Gayà: A l’inici del partit Enes Unal va colpejar amb el colze a Gayà. El capità del València va acabar l’acció amb el nas sagnant. L’agressió es tancà amb una targeta groga i la inacció del VAR, que no va voler entrar per a avisar a Figueroa Vázquez que era targeta roja.

2- Entrada criminal de Cabaco a Wass: El central del Getafe va ser protagonista de dos accions temeràries, i entre les dos tan sols va sumar una groga. La primera va ser esta a Daniel Wass, on l’àrbitre no va xiular ni falta. Novament, el VAR estava de vacances.

3- Esta és l’acció de la discòrdia. A la primera part, Cabaco va perdre el baló d’últim i va fer una entrada agressiva al turmell de Kang In. L’àrbitre va considerar que era targeta groga. La polèmica no hauria anat a més de no ser perquè una acció exactament igual i amb menys agressivitat sí que va resultar la roja per a Diakhaby.

4- Immediatament després del segon gol del Getafe, Cucurella va realitzar una entrada terrorífica amb la planxa. Figueroa Vázquez considerà que no era més que targeta groga, i novament el VAR, tot i que té totes les repeticions a la seua disposició, tampoc va considerar oportú canviar la decisió de l’àrbitre principal.

5- Una patada de Nyom acaba en groga per a Gayà: Després de l’agressió d’Unal de la primera part, Gayà va rebre una putada brutal de Nyom. L’acció es va concretar amb una targeta groga per a cadascú, a Nyom per la seua violència i a Gayà per parlar.

El València no va perdre únicament per Figueroa Vázquez, però el seu arbitratge és un dels pitjors que es recorda a la Capital del Túria. Qualsevol de les expulsions que existiren abans del primer gol del Getafe haurien canviat el signe del partit, però no va ser així. Derrota dolorosa i altra vegada preocupació pel descens.