CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

FEY-VCF: Mínima derrota de pretemporada (2-1)

Per Blanquinegres · 23 Juliol, 2016

Segona prova d’estiu per al València CF. La nova prova per als de Pako Ayestarán enfrontava als valencianistes davant el campió de la Copa de Països Baixos, el històric, Feyenoord de Rotterdam. De nou, el conjunt blanquinegre va usar la seua prova per continuar amb el serial de tests que a la fi dels 90 va caure del costat local per 2 a 1.

La primera part va ser una clara demostració que este VCF està en fase de construcció i que mentres tant no cal molestar. Els de Ayestarán no eren capaços de contrarestar la intensitat mostrada pels locals molt més acoblats davant el seu imminent inici de Lliga. Amb les forces més desajustades, els locals van colpejar primer al marcador superant a Diego Alves. El gol de Jorgensen superava una saga blanquinegra que pel costat esquerre, defés per Cancelo, era superat una i altra volta.

Les accions d’atac valencianistes es contaven per dos durant els primers 45 minuts de la primera meitat. Rodrigo i Mina eren els protagonistes d’este situacions d’atac molt aïllades. L’acció de Mina va ser la més accessible de gol, però posteriorment a esta acció arriba el gol local.

Ja en la segona part, Pako Ayestarán va decidir per donar pas a la revolució. Esta volta les reprovacions van quedar-se a porta tancada, si es que estes arribaren. Respecte el primer onze presentat, Enzo i Carlos Soler, eren els únics supervivents. Mentres tots dos estigueren sobre el camp el conjunt de Mestalla pareixia oferir unes prestacions molt més acceptables que les vistes al primer acte. Efectivament, les eixides del dos jugadors provoca una caiguda de rendiment de l’equip. Però Álvaro Medrán va encarregar-se d’alçar les esperances amb un superb gol de falta directa amb la que presentar-se a tot aquell que encara no el coneixia.

L’1-1 pareixia que anava a ser el segon resultat oficial de la pretemporada valencianista, el grup de Pako Ayestarán demostrava altra carència prou preocupant, la defensa del joc aeri i d’estratègia. Bottegin es convertia en l’home referència dels de Rotterdam per tal de trencar l’empat. Dit i fet, el jugador al 90’, sense temps de descompte signava el 2 a 1 superant a Diego Alves.

Les proves mentres continuen deixant a les clares que queda molt de treball per davant quan ja s’encaren els últims 30 dies de pretemporada per tal d’arribar en plenes condicions a l’inici de la competició oficial. El treball de pretemporada es prolongarà en el temps 2 dies més per tal de torna a València i preparar la tercera etapa de la pretemporada que conduirà als de Mestalla a Finlàndia i Anglaterra per tal de fer una mini gira.