Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ferro i Christian Oliva han debutat com a jugadors del València

Per Pablo Marquez · 15 Febrer, 2021

El València va perdre davant el Reial Madrid per 2-0 en un dia molt pobre per a l’equip de Javi Gracia. No va ser un problema d’alineació, sinó un problema d’actitud, ja que el València va eixir amb el mateix onze de les últimes dos setmanes, a excepció del canvi de Ferro per Guillamon. De fet, el més destacat del partit va ser el debut dels fitxatges.

ELS TRES FITXATGES JA HAN DEBUTAT

Ferro va entrar en l’onze titular a conseqüència de la sanció a Hugo Guillamon per forçar la targeta groga davant l’Atlètic de Madrid. Pel que respecta al central portugués, Ferro va completar els noranta minuts del partit. El jugador cedit pel Benfica va demostrar una gran capacitat per a poder realitzar passes i començar l’eixida de pressió des de baix. No obstant això, el seu partit està marcat per la mala imatge general de l’equip. Per este motiu, haurem d’esperar a veure més partits per a poder opinar del nivell de Francisco Ferro en el València CF.

D’altra banda, Christian Oliva va entrar en el minut seixanta-quatre en substitució de Carlos Soler, el qual no arribava al partit al 100% de les seues condicions físiques. El migcampista uruguaià va entrar al camp amb un 2-0 en contra en el marcador i quan el VAR acabava d’anul·lar el tercer gol del Reial Madrid. Les circumstàncies del partit varen provocar que l’actuació d’Oliva passara totalment desapercebuda. El migcampista uruguaià ha sigut l’últim fitxatge en debutar.

Per últim, Patrick Cutrone va jugar el seu segon partit amb el València CF. El davanter italià va entrar al camp en el minut huitanta-dos per Maxi Gómez, amb el partit ja sentenciat. De fet, Cutrone no va tindre molt temps per a poder intervenir en el partit i a penes va poder tocar el baló un parell de vegades.

EL FUTUR ROL DELS FITXATGES

Javi Gracia espera que els fitxatges entren tan prompte com siga possible en la dinàmica de l’equip. De moment, Ferro ha sigut l’únic fitxatge que ha sigut titular. Haurem d’esperar per a veure si d’ací a les pròximes setmanes els fitxatges entren en l’onze titular de forma més habitual. O si pel contrari, el rol que tindran els futbolistes que han arribat en el mercat d’hivern serà secundari.