Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ferran Torres tira la porta

Per Jorge Olmos · 01 Novembre, 2019

En unes setmanes complicades per a l’aficionat del València, on es dubta del projecte, de l’entrenador i una plaga de lesions envaeix la plantilla, Ferran Torres ha protagonitzat la millor notícia al club del Túria.

L’extrem valencià s’ha assegut a l’onze de Celades, destacant amb grans actuacions a escenaris complicats com San Mamés o el Wanda Metropolità. Després de dues temporades ja al primer equip, 2019 ha suposat la irrupció definitiva del de Foios; un jugador diferent, dels quals hi ha pocs a la plantilla i al futbol actual.

I és que amb 19 anys, el jugador de l’Acadèmia juga amb una personalitat admirable. Sempre obert com els extrems clàssics, fa del regat i del desbordament la seua millor arma. Rep, encara, dribla i centra. O la demana a l’espai on és imparable en carrera. Però no es queda ahí, ja que a més aporta un treball defensiu molt solidari, guanya disputes i s’imposa a molts balons aeris.

Totes aquestes qualitats en un futbolista del 2000, fan d’ell un dels projectes més seriosos de la pedrera de Paterna, i ja ha sigut reconegut fora del club amb la nominació a la llista final del Golden Boy -amb Kang in-. A més, diaris alemanys informaven que el Borussia Dortmud estaria interessat en ell si es produeix la venda de Jadon Sancho.

En conclusió, Ferran ha tirat la porta a base de treball, de regats i de competir i ja desperta l’interés dels grans d’Europa. Faria bé el València renovant-lo i blindant-lo perquè tenim un jugador amb un potencial incalculable que pot marcar una època a Mestalla.