ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ferran Torres se sincera sobre les crítiques de l’afició valencianista: “M’odiaven”

Per Blanquinegres · 24 Novembre, 2023

El davanter del Barça, Ferran Torres, ha concedit una àmplia entrevista en The Wild *Project en la qual parla del seu pas pel Manchester City, del seu aterratge en l´Spotify Camp Nou i també dels problemes d’ansietat que va tindre i que ha aconseguit solucionar.

Una de les respostes que més polèmica ha generat ha sigut quan ha comentat la seua eixida del València C.F i les crítiques que va generar. Vaig ser bastant odiat, m’odiaven un poc. Llavors, com he dit abans en la vida tot té el seu costat bo i el seu costat dolent. La premsa de València és molt dura. Em va donar pena perquè el club passava per una molt mala ratxa i em van usar com a escut perquè totes les crítiques anaren per a mi. En eixe moment tampoc em va donar ràbia però una altra cosa és quan ho veus des de la distància, crec que tothom hauria fet el mateix que vaig fer jo. No li he fet cap mal a ningú, he mirat per mi i per la meua carrera. Anar-se al City de Pep Guardiola és un pas espectacular”

Ferran Torres està tenint un gran protagonisme en l’equip de Xavi en aquest moment inicial de la temporada. 797 minuts en quatre mesos i 5 gols. Si suma 10 partits més, superarà el rècord de partits amb el València.