Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ferran Torres recorre a l’ajuda psicològica per a eixir del mal moment

Per Blanquinegres · 20 Gener, 2023

Moltes són les crítiques que està rebent Ferran Torres en els últims mesos. El seu rendiment en l’FC Barcelona està deixant que desitjar en la seua primera temporada completa com a jugador blaugrana. No es pot culpar al de Foios. Resulta evident que el valencià està bloquejat mentalment, i en els últims temps quasi res li ix bé en atac.

L’FC Barcelona li està tractant d’ajudar i animar, tenint en compte que amb la marxa de Memphis Depay a l’Atlètic de Madrid està previst que el valencià dispose de més minuts. El futbolista, per part seua, ha buscat també el suport especial d’un psicòleg per a combatre el bloqueig mental i, a poc a poc, recuperar el nivell que li va fer brillar a València, Manchester City i durant les seues primeres aparicions amb la Selecció. Un psicòleg que podria vindre-li molt bé per a combatre eixa pressió i autoexigència que el mateix jugador s’imposa.

Amb això i el cos tècnic animant-li constantment, s’espera que Ferran Torres isca del bucle en el qual sembla haver entrat i es convertisca, mancant fitxatges d’hivern, en una peça important per al Barça de Xavi Hernández en esta segona fase de la temporada 2022-23.