ACTUALITAT  

Ferran Torres marca dos gols i li dona la classificació a Espanya

Per Pablo Marquez · 07 Octubre, 2021

La selecció espanyola jugava ahir davant Itàlia en San Siro les semifinals de la UEFA Nations League, un nou campionat organitzat per la UEFA i que, de moment, l’únic campió és la selecció de Portugal. Després del partit d’ahir, Espanya jugarà el pròxim diumenge la seua primera final. La selecció entrenada per Luís Enrique Martínez va guanyar a Itàlia per 1-2. La selecció de Roberto Mancini és l’actual campiona d’Europa i duia una ratxa de trenta partits sense conéixer la derrota. No obstant això, no van poder fer res davant el gran joc d’Espanya.

Ferran meravella amb la selecció

De fet, dins de la selecció va aparéixer un jugador que va ser determinant en el partit. Eixe és Ferran Torres. El futbolista del Manchester City va marcar els dos gols del partit i va ajudar a Espanya a aconseguir la victòria. Ferran Torres va aprofitar dos grans assistències de Mikel Oyarzabal per a ficar per davant a la selecció.

No obstant això, el futbolista eixit de l’Acadèmia del València va eixir lesionat en el minut quaranta-sis després d’una dura entrada de Jorginho. Haurem d’estar pendents de l’evolució de Ferran per a veure si està disponible per a la final del diumenge. La seua gran actuació no va passar desapercebuda i Ferran va ser anomenat com el millor jugador del partit per la UEFA.

Una venda insuficient

El jugador del Manchester City s’ha convertit en un fix per a Luís Enrique i espera pode continuar amb este nivell. Veient el nivell mostrat per Ferran Torres en estos partits, l’afició del València pensa que vint-i-cinc milions més dotze en variables és una xifra molt baixa per al nivell de Ferran.

El valencianisme considera que Meriton Holdings hauria d’haver aconseguit una quantitat molt més gran pel jove futbolista de Foios el qual ja ha triplicat eixe valor. Ara mateix, el valor de mercat de Ferran Torres en Transfermarkt és de cinquanta milions d’euros.

Les exigències de Ferran per a renovar amb el València

També és important recordar que les exigències de Ferran Torres per a renovar amb el València CF eren prou elevades per a eixos moments. Pot ser que al futbolista de Foios li haguera faltat paciència en eixe procés de renovació, si realment el seu desig era continuar en el club de la Capital del Túria.

La realitat és que Ferran se’n va anar al Manchester City i la directiva del València va traure una quantitat molt baixa per un futbolista que és una de les sensacions d’Europa. L’únic perjudicat és el València CF, el qual va perdre l’oportunitat de fer una de les majors vendes de la seua història o d’haver renovat a un futbolista que podria haver creat la seua llegenda dins del club valencià.