La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ferran Torres ja treballa en el primer equip
,

Ferran Torres ja treballa en el primer equip

València CF
COMPARTIR

728-90

Ferran Torres ja és jugador del primer equip del València CF. La joia de l’Academia ja ha entrenat hui amb la plantilla valencianista en el que és el seu primer dia en la ‘nova oficina’. I és que el club de Mestalla sap que Ferran és la pròxima gran estrela vinguda de les categories inferiors, i davant l’interés de molts grans equips (Reial Madrid, FC Barcelona, Juventus, …) s’ha ficat mans a l’obra per a blindar al futbolista i deixar-li vore que en el València pot creixer i convertir-se en un gran jugador. Per això, des de hui, el jove jugador de Foios, entrenarà en el primer equip.

Ara bé, fins al mercat de fitxatges no serà jugador del primer equip de manera completa. El jugador valencià de moment es mantindrà amb fitxa del filial, per a poder jugar amb l’equip de Lubo Penev si no entra en les convocatòries del primer equip. Eixe deurà ser, per tant, el seu primer gran objectiu. A partir de gener, i encara sense confirmació a ciència certa de si el primer dia de mercat o l’últim, el jugador tindrà fitxa del primer equip, podria elegir el número ’23’, i ja no podrà jugar en el Mestalla. Així ho vol el València i el mateix jugador, que veu com el club de la seua vida li dóna totes les facilitats possibles per créixer. Ferran, per tant, és el primer fitxatge d’hivern, i no és descartable que debute en Copa davant el Saragossa, en Mestalla.

De moment, tot és calma amb Ferran perquè seguisca el mateix camí que Carlos Soler o Toni Lato i no el de Rafa Mir o Fran Villalba. Però d’altra banda, el València sap que té davant un jugador molt especial, per tant, tota precaució és poca. La idea, de moment, és que jugue amb el Mestalla, i que d’ací a gener, s’acostume al primer equip. I ja siga, a partir de 2018 quan competisca plenament amb el primer equip. De moment, el que és segur, és que Ferran Torres ja entrena al màxim nivell i a les ordres de Marcelino.