ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ferran Torres fitxarà pel Manchester City

Per Pablo Marquez · 27 Juliol, 2020

Finalment, s’ha acabat el tema Ferran Torres. L’acord entre el València i el Manchester City ja és definitiu i a falta d’unes últimes variables, el jugador estarà a les ordres de Pep Guardiola la pròxima temporada.

Segons ha informat Goal, el València vendrà a Ferran Torres per una xifra propera als quaranta milions d’euros, més les famoses variables que s’introdueixen en la majoria dels traspassos del futbol actual.

FERRAN TORRES

El migcampista de Foios no ha volgut renovar amb el València i firmarà un contracte amb el City per a jugar les pròximes cinc temporades. Ferran Torres tenia només un any de contracte amb el València i el club ha aconseguit vendre al jugador per un preu elevat. Cal tindre en compte que en gener de l’any que ve, Ferran ja podia negociar amb qualsevol club per marxar-se de forma totalment gratuïta.

El Manchester City no ha sigut l’únic equip que s’ha interessat. La Juventus, el Borussia Dortmund i el Manchester United també volien fitxar a Ferran, però finalment, el jugador ha escollit el conjunt “sky blue” per dues raons.

En primer lloc, el TAS va aprovar que el City jugue la Champions League la pròxima temporada, la qual cosa agrada a Ferran. A més, tot el món coneix la figura de Pep Guardiola i com treballa amb els xics més joves. Ferran pensa que si és entrenat per Guardiola, el seu nivell augmentarà de forma molt considerable.

Ferran Torres ha jugat esta temporada a un gran nivell. Abans del confinament, el migcampista de Foios era un dels jugadors més importants. De fet, en els quaranta partits que ha disputat este any ha anotat sis gols i ha repartit huit assistències.

El migcampista de Foios abandonarà el València. Un jugador que s’ha format en l’Acadèmia del club i que presumeix de sentiment valencianista ha decidit eixir del club de la seua vida de primer moment. El València ingressarà una bona quantitat de diners per ell, però sempre és diferent quan el jugador que ix del club és de la casa.