ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ferran Torres explota a causa de la seua baixa en la convocatòria amb la Selecció

Per Alex Alfaro · 18 Març, 2023

Luis de la Fuente va oferir aquest divendres la seua primera llista de convocats com a nou seleccionador d’Espanya i, com era d’esperar, va haver-hi grans novetats i també grans absents. Les llistes del combinat nacional sempre deixen sensacions de tot tipus en funció d’aquells que aconsegueixen un lloc i els que es queden fora, encara que a vegades algunes d’eixes reaccions traspassen la ratlla.

El que ha fet ara l’agència de representació de Ferran Torres, que després de veure com el seu jugador no apareixia en la llista de Luis de la Fuente, ha decidit deixar un missatge dur en les xarxes socials. Leaderbrock Sports, l’empresa que assessora al davanter del Futbol Club Barcelona, va compartir una publicació en la qual manava el seu suport al futbolista però també llançava un dard dirigit a diverses altres parts.

En una foto de Ferran amb la samarreta de la Selecció, emportant-se la mà a cau d’orella en la celebració d’un gol, l’agència va comentar: “15 gols i molts títols des de sub17. Els passos no es poden esborrar. Hi ha gent que hui serà molt feliç… ja teniu el vostre trofeu”. Amb eixa dura sentència final va tancar l’agència de Ferran Torres un missatge que ha causat polèmica.