ACTUALITAT  

Ferran compleix 75 partits oficials amb el València CF

Per Blanquinegres · 05 Gener, 2020

Ferran Torres, amb el partit davant la SD Eibar, s’ha convertit en el jugador més jove en disputar 75 encontres oficials amb el primer equip del València CF. Segons ha publicat Carlos Rosique (@Datos_VCF en Twitter), amb només 19 anys i 309 dies, Ferran ha batut un altre rècord, i és que és l’únic jugador menor de 20 anys que ha aplegat a tants partits.

El jove blanc-i-negre està treballant-se un nom en la història del club per mitjà de trencar rècords amb una curta edat. Ha sobrepassat a llegendes valencianistes com Miguel Tendillo, Fernando Gómez, Vicente Rodríguez, Javier Farinós o José Luis Gayà.

Font | Twitter: @GanDavidAl

Des que va debutar amb el primer equip la temporada 2017 – 2018, la distribució dels 75 partits en competicions de Ferran és: 7 en Champions League, 9 en la Copa del Rei, 55 en Primera Divisió i 4 en l’Europa League.

Aquesta campanya 2019 – 2020 està sent la de la seua irrupció. El jove valencianista ha aconseguit 4 gols i 5 assistències, dels 7 gols i 9 assistències totals, en aquesta temporada. Però al llarg de les tres temporades, el jugador de Foios s’ha anat guanyant el protagonisme en l’onze titular, de fet 37 dels 75 partits els ha disputat des de l’inici.