La millor informació del ValènciaCF en valencià

Fernando Roig: “Guedes no és una opció ara mateix”
,

Fernando Roig: “Guedes no és una opció ara mateix”

COMPARTIR

728-90

El Conseller Delegat del Vila-real, Fernando Roig Nogueroles ha parlat a Onda Deportiva sobre la possibilitat del club groguet d’intentar el fitxatge de Gonçalo Guedes. El jugador portugués es troba en el mercat i el Vila-real havia sigut un dels equips que més interés havia posat en el futbolista.

No és una opció

Segons han assegurat des de Vila-real, el club no contempla a Gonçalo Guedes a causa de les quantitats que podria estar demanant el València pel seu futbolista. Així ho ha expressat el mateix Fernando Roig:

És un gran jugador, però el València té unes expectatives que nosaltres no podríem mai complir, per tant, no és una opció ara mateix

Oferta per Guedes

Segons es coneixia, el Vila-real tenia la intenció de realitzar una oferta pel jugador del València. L’oferta que havien avançat en 90Minuts era de 10 milions d’euros més el retorn de Paco Alcàsser a Mestalla, cosa que semblava difícil, perquè el davanter no vol tornar a la que un dia va ser la seua casa.

A Guedes li agrada Vila-real

A Gonçalo Guedes no li importaria jugar al Vila-real la pròxima temporada. El portugués el considera un bon lloc, prop d’on està vivint ara, jugant la fase de grups de la Champions i al costat d’antics companys com a Parejo o Coquelin que li farien més fàcil la seua introducció al grup. A més, Unay Emery ja el coneix del seu pas pel PSG, ja que el club portugués el va fitxar mentre l’espanyol es trobava en la banqueta del Parc des Princes.