+  DECLARACIONS  

Fernando Jiménez: “El VCF no ha contactat amb nosaltres”

Per Josep Prats · 19 Agost, 2020

El fitxatge de David Silva per la Reial Societat va ser inesperat per tot el món del futbol. Ningú va poder anticipar-ho i el conjunt basc ho va fer oficial dilluns a la nit.

Quan tot pareixia que anava a acabar a la Lazio, la Reial Societat es va avançar i el va contractar.

També es va especular amb la tornada del canari al VCF. El somni en l’afició valencianista va crear il·lusió, però prompte va començar el malson.

El pare del jugador, Fernando Jiménez, va parlar ahir als micrófons de El Partidazo de Cope: “El meu fill havia parlat amb diversos equips, algun altre espanyol a part de la Reial Societat, però no era el VCF. El VCF, que jo sàpiga, mai va contactar amb nosaltres”.

Silva s’ha decantat per la Reial Societat per molts motius. Un d’ells, ja coneixia terres basques després de la seua estança a l’Éibar. Son pare va recordar com va acabar allí: “El VCF volia traspassar-lo al Parma amb una oferta de recompra. El final, ell no volia jugar allí. Va eixir l’Éibar”.

El canari ho tenia pràcticament fent amb la Lazio. Però la Reial Societat va sorprendre amb el seu fitxatge, movent el dolor dels valencianistes.

Silva es va quedar a l’espera de la telefonada del VCF, però no la va rebre. El somni de veure al d’Arguineguín córrer per la gespa de Mestalla es va esfumar.