+  FITXATGES  

Fellaini, Obi Mikel i Montoya han sigut oferits al València

Per Pere Alapont · 03 Desembre, 2014

L’hivern s’apropa i amb ell un nou mercat de fitxatges on els equips podran reforçar les seues plantilles o desfer-se de jugadors que no compten. Tal com ha informat el periodista Vicent Marco, al València han arribat els oferiments de Montoya, Fellaini i Obi Mikel com a possibles incorporacions.

Montoya, de 23 anys, arribaria per a reforçar la posició de lateral dret, la qual quedarà coixa si Joao Pereira marxa el pròxim gener i si Joao Cancelo continua sense gaudir de massa minuts. El nom de Zabaleta també ha sonat per a ocupar la banda dreta de la defensa de Mestalla, però sembla que eixa incorporació, en cas de tancar-se, no serà de manera imminent en aquest pròxim mercat.

Pel que fa als casos d’Obi Mikel i Fellaini, els dos jugadors, de 27 anys, no tenen pràcticament minuts en aquests moments als seus respectius equips, el Chelsea i el Manchester United. El de l’equip londinenc ja va sonar per a reforçar amb múscul el mig camp del València al passat mercat d’estiu i el de Manchester, de tall més ofensiu, és un dels nous noms que es posen en l’òrbita del conjunt de Mestalla.