ACTUALITAT  FITXATGES  

Fekir s’apropa a Mestalla

Per Blanquinegres · 16 Juliol, 2019

El jugador francés, campió del Mundial a Russia en 2018, ha sigut acomiadat pels treballadors de l’Olympique de Lió a les xarxes socials, on li han desitjat molta sort al seu nou equip a Espanya.

A França ja han relacionat a l’atacant de l’OL amb el Sevilla, el Betis i, sobretot, amb el València, que ha sigut l’equip amb qui més força ha sonat a França com a nou destí de Nabil Fekir.

Fekir podria ser una de les guindes del projecte que va consolidar la temporada passada Marcelino García Toral guanyant la Copa del Rei. No obstant això, el València no és l’únic pretenent que té l’internacional francés, equips anglesos, com l’Arsenal d’Emery, també està interessat en ell.

A Espanya pareix que el València seria l’únic destí al qual podria vindre hui dia. Sevilla i Betis no podrien incorporar-lo sense vendre, i a més, el francés vol jugar lliga de campions, cosa que frenaria les opcions dels dos equips de la ciutat de Sevilla.

Hui no ha entrenat amb els seus companys a Lió i ja s’ha perdut un dels partits que el conjunt del nord de França ha disputat en la preparació de la nova temporada.

No seria una operació fàcil. L’OL tassa a Nabil Fekir entorn de 30 milions d’euros, una quantitat que el València que deixaria molt minvades les arques del València de cara a tancar la plantilla.