+  PRIMER EQUIP  

Feghouli torna d’Àfrica

Per Pere Alapont · 05 Febrer, 2015

Sofiane Feghouli es va reincorporar ahir als entrenaments del València Club de Futbol després de la seua estada amb la selecció d’Algèria per a disputar la Copa Africana de Nacions que està celebrant-se a Guinea Equatorial. El combinat algerià va caure als quarts de final de la competició contra la selecció de Costa de Marfil per 3 gols a 1, fet que ha suposat que l’internacional valencianista haja tornat immediatament a la disciplina blanquinegra.

Un retorn que vindrà molt bé a l’entrenador, un Nuno Espírito Santo que ha vist com els seus dos homes titulars de banda, l’esmentat Feghouli i l’argentí Piatti, es perdien la majoria de partits del que portem d’any. Un per la convocatòria amb el combinat nacional i altre per lesió. A més, després del dubtós funcionament que ha resultat la ubicació en banda de jugadors com Parejo i André Gomes, no seria d’estranyar que el míster blanquinegre torne a comptar amb Soso i Piatti a mesura que estiguen disponibles.

També faltarà veure com serà la tornada al treball de club del jugador algerià, desitjant que siga molt diferent de la que fou després de l’anterior Copa d’Àfrica, ja que el rendiment del futbolista va ser nul durant bastant temps.