+  ACTUALITAT  

Feghouli pot perdre’s fins a 10 partits mentre estiga a la Copa Àfrica

Per Pere Alapont · 18 Desembre, 2014

El partit davant l’Eibar del pròxim dissabte serà l’últim per a Sofiane Feghouli amb el València fins que torne de la Copa Àfrica, després d’haver sigut convocat oficialment amb la selecció d’Algèria aquesta setmana.

El jugador, que al darrer encontre de Lliga davant el Rayo Vallecano quallà una gran actuació i anotà dos gols, es concentrarà amb la seua selecció el pròxim 3 de gener per a preparar la competició de seleccions africanes que tindrà lloc entre el 17 de gener i el 8 de febrer a Guinea Equatorial.

Tenint en compte que la seua selecció és de les favorites per a arribar lluny al torneig, Feghouli podria aplegar a perdre’s fins a 10 partits del seu club, incloent-hi l’eliminatòria de huitens de la Copa del Rei contra l’Espanyol i una possible de quarts de final. Al campionat domèstic, l’internacional algerià es perdrà els partits contra Reial Madrid, Celta, Almeria i Sevilla mínim i podria no estar present en algun més si Algèria va superant rondes a la màxima competició de seleccions de l’Àfrica i es planta en la final.