La millor informació del ValènciaCF en valencià

Feghouli no entén l’actitud del València respecte a la seua renovació
,

Feghouli no entén l’actitud del València respecte a la seua renovació

COMPARTIR

728-90

El procés de renovació de Sofiane Feghouli està sent, tal vegada, la situació extraesportiva més delicada a la qual estan enfrontant-se els despatxos del València Club de Futbol esta temporada. La incredulitat respecte a la seua continuïtat al club creix a mesura que la temporada avança i l’última polèmica amb el jugador es va viure en el dia d’ahir. L’algerià no es va poder presentar a l’entrenament matinal, ja que el vol que l’havia de tornar de París es va cancel·lar.

Tot i que el jugador havia viatjat a la capital francesa amb permís de l’entitat, la seua relació amb el València sembla haver anat complicant-se a causa de la falta d’entesa que està donant-se a les negociacions per renovar. En estos moments, i segons ha pogut saber Blanquinegres, el futbolista es sent amb la sensació que el club no vol que es quede.

L’entorn de Feghouli i ell mateix, que recordem és l’home de l’actual plantilla que més anys porta a l’entitat blanquinegra, han assegurat sempre que la intenció d’ell és seguir vestint de blanc i negre, però els acords entre els seus agents i el club no arriben i la situació segueix sense resoldre’s.

Deixa una Resposta

avatar
  Subscribe  
Notify of