+  PRIMER EQUIP  

Feghouli no aclarix el seu futur

Per Blanquinegres · 20 Agost, 2015

El present i el futur de Sofiane Feghouli al VCF continua estant molt obert i a l’aire. Davant els últims rumors de possible eixida cap al Fenerbahçe, el jugador davant els mitjans francesos no va tancar la porta a abandonar la disciplina blanquinegra als pròxims dies.

El mateix jugador, a la fi del duel davant l’AS Mònaco on el seu gol va ser decisiu per marcar la sèrie a favor dels de Mestalla, deia estar molt centrat davant el que encara queda d’eliminatòria i no té altra cosa al cap que ajudar al VCF a regressar a la UEFA Champions League. A continuació l’algerià desvetllava que després de la prèvia ja voria en quina situació es troba. Unes paraules que no acaba de aclarir la renovació del ‘8’ per el VCF.

Nuno a sala de premsa de Mestalla tampoc va ser molt contundent sobre el tema Feghouli, declarant que el jugador té ofertes sota la taula. Una declaració que podria llegir-se entre línies com que des d’el Club blanquinegre, davant una oferta justa i considerable, no vorien amb mals ulls l’eixida de l’africà, 4 anys després de que ‘Soso’ arribarà a la Capital del Túria.