Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Feghouli: la història de mai acabar

Per Pere Alapont · 30 Març, 2016

El futur de Sofiane Feghouli al València Club de Futbol porta molt de temps negociant-se i ocupant planes de diaris i hores de ràdio, però a falta de 3 mesos perquè acabe el seu contracte amb el club de Mestalla, la seua situació segueix en l’aire i, depenent de la procedència de fonts i periòdics consultats, està més o menys prop de la capital del Túria.

Si ens hem d’atenir al que vaticina la premsa estrangera, la present temporada tindria moltes opcions de ser l’última del jugador amb més anys al València en la que ara és la seua casa. La darrera informació que ha protagonitzat l’algerià ha sigut una portada al rotatiu turc Amk Spor, en el qual parlen del “nou Zidane” i vinculen al futbolista amb molta força amb el Fenerbahçe. A la mateixa notícia també parlen de l’interés d’Inter i Liverpool en el jugador blanquinegre.

feghouli

A València, no obstant això, el discurs que es manté és altre; el del fet que Feghouli segueix considerant al conjunt valencianista com a la seua primera opció i que vol acabar renovant. L’algerià no tindria cap acord verbal signat amb cap club i estaria esperant encara que els seus agents i el club acaben arribant a un acord. I és que tant una part com altra ja s’han assegut a negociar la renovació del jugador en més d’una ocasió, però sense arribar a cap entesa.