+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Feghouli: “Hi han possibilitats de renovar abans de gener”

Per Blanquinegres · 09 Septembre, 2015

Sofiane Feghouli ha parlat al seu país sobre el seu futur. A la plana web goooaal.com, l’algerià diu estar concentrar en tots els seus sentits amb el València CF. Les intencions per renovar amb el conjunt de Mestalla cada volta son més directes, ara toca arribar a un acord entre Club i els agents del propi jugador.

 

Per descomptat que hi ha possibilitat de renovar abans de gener, els meus agents estan treballant per a això. Tinc l’esperança que les parts arriben a un acord sobre la renovació, és el que desitge, però els xocs en les negociacions no significa que no m’esforce en tots els partits que jugue.

 

Vaig llegir l’interès en els mitjans de comunicació, però jo no puc comentar els rumors. No hi ha hagut un contacte oficial. Estic centrat en el València, el meu cor i la meua ànima estan amb l’equip que em va permetre arribar a un nivell alt. El meu futur està en mans dels meus agents.

 

El passat any vam aconseguir la millor puntuació en la història del club, que ens va fer mereixedors de jugar la prèvia de la Champions. Vam tindre èxit al superar al Mònaco i estem molt contents de poder jugar de nou esta competició