+  PRIMER EQUIP  

Feghouli demana la titularitat a crits

Per Pere Alapont · 24 Febrer, 2015

Dissabte passat contra el Còrdova, Sofiane Feghouli tornà a demostrar que el paper de suplent que actualment té al València se li queda curt i que una exclusió en l’onze inicial al pròxim partit de Lliga seria bastant incomprensible. Des de la seua tornada de la Copa d’Àfrica, l’algerià ha mostrat un rendiment molt satisfactori en els poc més de 70 minuts de què ha disposat entre els últims partits contra Espanyol, Getafe i Còrdova.

Eixe bon paper que ha tingut als pocs minuts en què ha jugat s’ha traduït en importants col·laboracions amb l’equip i ha contribuït al fet que els de Nuno hagen sumat tres victòries consecutives. Sense anar més lluny, el jugador africà va fer la centrada que inicià la jugada que va donar el gol de la victòria del passat cap de setmana.

A més, cap dels dos “Rodrigos”, ni De Paul ni Moreno, han sigut capaços d’aportar fins ara el que ha sumat Feghouli jugant escorat a banda, pel qual, la seua titularitat en el pròxim partit contra la Reial Societat seria més que justa.