ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Fede Sagreras torna a defensar a Lay Hoon

Per Blanquinegres · 16 Juliol, 2023

Fede Sagreras representa a un dels col·lectius més representatius del valencianisme. L’Agrupació de Penyes es va tornar a reunir després d’una temporada agònica i el seu president va fer balanç tant del paper del seu col·lectiu com de la, per a ell, mala salut que viu la unió entre aficionats. En una entrevista en Superdeporte, ha tornat a defensar a la Presidenta del València, amb qui ja ha mantingut diferents reunionsval

No obstant això, explica que la seua relació amb Meriton és inexistent: “A veure. Per a mi el club és una cosa, estiga qui estiga de màxim dirigent, i Meriton és una altra. I jo em reunisc amb gent com Franco Segarra, Julián Suescun o Jorge García de tant en tant per alguns temes que és necessari. Amb la gent de Meriton? Res des que vaig parlar mitja hora amb Layhoon al setembre”

Sí que ha defensat la figura de Lay Hoon: A mi em fa pena eixa dona. Rep pals pertot arreu. Des del principi he pensat que ha vingut per a desbloquejar l’estadi i s’ha reunit més amb els polítics que Anil Murthy. I crec que quan ho resolga marxarà. Però a ningú li desitges que estiga en una llotja i li diguen tot el que li diuen o que haja d’anar a la seua casa amb un cotxe de la Policia Nacional o li traguen una pancarta enfront de la seua casa. Deuríem tots units asseure’ns amb ella per a dir-los el que passa i tranquil·lament que marxen, idear la manera decorosa que es vagen. Les guerres no porten a res. El millor que ens pot passar és que vagen tranquil·lament.