+  PRIMER EQUIP  

Fede rep propostes d’equips de 1a

Per Blanquinegres · 18 Juliol, 2015

Fede Cartabia continua treballant a la Ciutat Esportiva de Paterna, junt al nou fitxatge Danilo Barbosa, després de no haver sigut inclòs a la llista de Nuno per tal de estar a la segona part de la pretemporada a Beijing. En el cas del brasiler, el seu curt temps de treball junt al grup i la falta de visat per viatjar fins a la Xina, han provocat la seua no convocatòria amb el primer equip.

Fede, amb este moviment, ja sap que ha de buscar la millor opció per a ell, i esta, no és altra que eixir del VCF. Tot i la voluntat del jugador de convèncer, Nuno no compta amb l’argentí per a que siga un més del grup blanquinegre a la temporada.

Per això, a les últimes hores, el jugador argentí hauria rebut propostes de dos equips de primera per tornar a eixir cedit cap a un equip de la màxima categoria espanyola. Este propostes serien, una del Deportivo de la A Corunya i altra del recent ascendit, Unió Esportiva Las Palmas. Ara la decisió és del jugador que, recordem l’any passat ja va eixir cap a Còrdova cap a una cessió poc fructífera, tant per al Club andalús com per al jugador.