Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Fede Cartabia farà la pretemporada amb el VCF

Per Blanquinegres · 31 Maig, 2016

Encara que resten més de 35 dies per a que arranque la nova temporada 16/17, la planificació no para i bona part de l‘equip tècnic de Pako Ayestarán treballa per perfilar quins hauran de ser els que el 4 de juliol tornen a Paterna per tal de tornar a posar-se les botes.

En estes, el VCF ha decidit que Fede Cartabia s’incorpore com a jugador blanquinegre i realitze el primer tram de la pretemporada i que estiga davant els ulls de Pako Ayestarán. Cal recordar que la temporada passada el conjunt de Mestalla ja va actuar de la mateixa manera. Fede va ser cridat a files fins que ja a Àustria va fer les maletes per tal de marxar, per segona volta, en cessió, eixa vegada cap a Corunya.

A partir del 4 de juliol, per tant, l’argentí tornarà a la disciplina valencianista amb la clara intenció de guanyar-se un lloc definitiu al plantel d’Ayestarán, tot després de passar dos anys, a Primera divisió, Còrdova i Corunya. La seua única temporada completa com integrant del primer equip va ser la que va començar a les ordres de Djuckic i acabà amb Pizzi.