+  PRIMER EQUIP  

FC Köln-VCF: A tancar la gira per Alemanya amb bon sabor de boca

Per Blanquinegres · 02 Agost, 2015

El VCF, 24 hores després, torna al RheinEnergie Stadion per tancar la seua participació a la Colònia Cup, la qual els de Nuno començaren ahir amb un empat prou gris davant el Porto (0-0).

Cal oblidar-se del partit d’ahir i amb una bona dosí de rotacions afrontar la penúltima prova de la pretemporada davant el conjunt local de Colònia, el FC Köln, de la Bundesliga. Els que ahir sumaren menys minuts tindran esta vesprada, a les 15h, la seua oportunitat.

Del conjunt alemany al que s’enfrontaran els blanquinegres dir que poden presumir de ser els primers campions de la Bundesliga, quan va denominar-se de tal forma. En forma d’efemèrides, tot i no ser un equip catalogat històric d’Alemanya, VCF i Köln ja van vores les cares als 60, a unes semifinals de Copa de Ferias. El conjunt dirigit per Mundo va superar als alemanys a doble eliminatòria.

Hui context totalment diferent els de Nuno es voran les cares davant un conjunt prop de l’arrancada de la temporada per lo que el ritme serà la primera pedra que la segona unitat valencianista haurà d’igualar per tractar de donar millors sensacions als 90 minuts i així poder fer el viatge de regrés a València amb un sabor de boca més dolç.