+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Sols falta la firma perquè Enzo Pérez fitxe pel València

Per Alex Chardí · 20 Desembre, 2014

Tal com va avançar blanquinegres.com fa 10 dies, existix un acord de Peter Lim amb el Benfica pel traspàs del migcampista argentí Enzo Pérez. El futbolista arribaria a la capital del Túria a canvi d’un montant inferior dels 30 milions d’euros que demanava insistentment Luis Filipe Vieira. La xifra total seria de 25 milions més altres per objectius que situarien el total prop dels 30 milions d’euros.

Una vegada acordat, falta la firma i l’oficialitat del moviment. Ara que el president lisboeta Luis Filipe Vieira ha tornat d’uns viatges de Moçambique i Guinea Equatorial, és qüestió d’hores firmar l’acord i així donar oficialitat a un traspàs cantat des de fa temps, tal com afirma el diari portugués “O Jogo”. S’espera que este cap de setmana poguera ser valencianista.

Peter Lim va accelerar la màquina per petició expressa de Nuno, amic personal del magnat. El tècnic del València està ansiós de comptar amb Enzo Pérez en la seua plantilla, ja que el considera un jugador clau a partir d’ara i té la intenció de què estiga disponible per debutar el pròxim 4 de Gener per al partit davant el Reial Madrid al camp de Mestalla. Així, el club vol que estiga el dia 29 en la tornada als entrenaments post vacances nadalenques.

Enzo Pérez, després de disputar dimecres el seu últim partit amb la samarreta de les àguiles i no poder participar en el pròxim partit del diumenge per sanció, viatjarà a Argentina per gaudir de les vacacions de Nadal anticipades fins que fructifique el seu somni dels últims mesos: poder vestir l’escut valencianista.