+  DECLARACIONS  

Falcao: “Ara la Copa Amèrica. Del futur s’encarrega el meu agent”

Per Pere Alapont · 31 Maig, 2015

Falcao-con-los-medios-de-comunicacion

El davanter colombià Radamel Falcao ha parlat de diversos assumptes, entre ells del seu futur, poc després d’arribar a la concentració de la seua selecció, on ha conegut que serà capità del combinat cafeter en la pròxima Copa Amèrica. El nom de l’actual jugador del Manchester United és un dels qui ha sonat durant els últims dies per a la davantera del València de la pròxima campanya i el futbolista ha volgut deixar clar que, de moment, només pensa en la competició que va a disputar amb el seu país.

Sols pense en la Copa Amèrica, del meu futur s’encarrega el meu agent (Jorge Mendes)

Sé de moltes coses que s’han parlat, però ara estic molt tranquil

Tinc ofertes però la meua ment està en la Copa Amèrica

Ha sigut un any difícil a Manchester, però he volgut aprofitar cada minut per a vindre bé a la selecció