Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  FITXATGES  

Facu González vol eixir del València CF i l’Atalanta s’interessa en ell

Per Pablo Marquez · 18 Gener, 2022

El València és un equip que confia molt en la seua acadèmia. Esta temporada ja han debutat quatre jugadors amb el primer equip: César Tàrrega, Rubén IranzoCristhian Mosquera i Javi Guerra. No obstant això, hi ha un jugador destacat de l’Acadèmia que encara no ha entrat en els plans de José Bordalás. Es tracta de Facu González.

Equips interessats en Facu

El central uruguaià ha superat una greu lesió i no està tenint protagonisme amb el primer equip. Per esta raó, segons ha informat el periodista del diari AS, Nacho Sanchis, Facu González busca una eixida del València CF en este mercat d’hivern.

El jove central té un futur molt prometedor per davant. Per este motiu, ja hi ha diversos equips que s’han interessat per la situació del jugador. De fet, el club que està més pendent és l’Atalanta, la qual estaria disposada a pujar-lo directament al primer equip. A més de l’AtalantaFacu González tindria l’opció de firmar per dos equips d’Espanya.

Facu González podria renovar amb el València 

Per la seua part, el València no té la intenció de vendre a Facu, perquè pensen que és un central amb una grandíssima projecció i podria arribar al primer equip en un futur. De fet, el contracte de Facu acaba en 2023, però podria renovar automàticament en funció d’uns objectius concrets.

El València considera que Facu González és un dels actius més valuosos que té en la seua acadèmia. Per este motiu, el club que estiga interessat en ell haurà de presentar una bona oferta econòmica per a aconseguir els serveis del jove central.