Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Facu González s’acomiada del València

Per Alex Alfaro · 07 Agost, 2023

Facu González deixarà el València CF en el dia de hui. El cert es que el club de Mestalla no ha apostat en cap moment de forma seriosa per ell i fa temps que l’uruguaià i el seu entorn van prendre la decisió que el millor era buscar una eixida al llarg d’aquest mercat d’estiu. Tot i que existia la possibilitat que en l’àmbit legal, mitjançant un procés judicial, l’uruguaià poguera rescindir el seu contracte esta mateixa temporada, el jugador ha preferit fer les coses bé i compensar al club de Mestalla pels seus anys de formació.

Tal i com va informar Blanquinegres al seu dia, sols faltava l’ok de Peter Lim per a que es tancara la venda. Els italians abonaran al València una quantitat d’entre 2 i 3 milions d’euros pel fixatge de l’uruguaià.

Facu ja passa revisió mèdica a Torí

A hores d’ara, Facu González ja ha passat la revisió mèdica com a nou jugador de la Juventus. Una vegada acabe amb les proves pertinents, i sempre que les supere, deixarà de ser jugador del València a tots els efectes. A més, després de la revisió, s’espera que siga presentat com a futbolista de la Vecchia Signora al Juventus Stadium de Torí.

Missatge d’acomiadament

Hui es tanca una etapa important en la meua carrera, van anar quatre anys defensant l’escut del València CF, en els quals, sempre vaig intentar donar lo millor i deixar tot en la pista. Donar les gràcies a tota la gent que em va acompanyar en aquesta etapa, gràcies a l’afició del valència per fer-me sentir còmode i volgut, i sobretot a la meua família i amics, que en els moments més complicats, sempre van ser ací. Per situacions del futbol i d’objectius personals esportius, s’acaba esta etapa en el València CF. Amunt València!