ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Facu González rebutja la telefonada d’Uruguai per a este estiu

Per Pablo Marquez · 27 Juny, 2022

Facu González és una de les principals joies de l’Academia del València CF. El jove central està aprenent molt en l’escola del club valencià i confia en tindre una oportunitat en el primer equip la pròxima temporada. Facu ha vist com centrals de l’Acadèmia com Rubén Iranzo, Cristhian Mosquera o Cèsar Tàrrega han debutat amb el primer equip. 

Facu González vol fer la pretemporada amb Gattuso

Facu González vol tindre també l’oportunitat. Per este motiu, segons ha informat el periodista del diari AS, Nacho Sanchis, Facu ha pres la decisió de rebutjar la telefonada d’Uruguai per a la concentració d’este estiu. El jove central prefereix quedar-se en València i preparar la pretemporada amb el primer equip per a tractar de guanyar-se a Gennaro Gattuso. 

La convocatòria d’Uruguai és del vint-i-set de juliol al set d’agost. Per tant, en cas de viatjar amb la selecció, Facu González es perdria la part decisiva de la pretemporada, ja que és el moment més pròxim a l’inici del campionat i quan més partits amistosos hi ha. 

La nacionalitat de Facu

No obstant això, encara que Facu González té la nacionalitat italiana i a finals d’este any tindrà també l’espanyola, el jove futbolista té clar que vol jugar amb Uruguai. Per este motiu, espera poder tindre l’oportunitat d’anar a la selecció en altra ocasió.