Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

Facu González pot tornar a eixir cedit de la Juve a un equip de Serie A

Per Joan Marc García · 08 Juliol, 2024

Facu González va eixir del València la temporada passada després del seu fitxatge per la Juventus de Torí. La situació contractual de Facu, que encara era jugador del filial i que va arribar al València com a menor d’edat, era un dels punts de conflicte entre el club i els seus advocats. Finalment la situació es va resoldre amb una venda definitiva a terres italianes.

Menys d’un mes després, el defensa internacional celeste ja ha fet les maletes, ja que en els plans de la ‘Vecchia Signora’ entrava el cedir al jove futbolista a un equip de menor entitat en el qual poguera tindre més minuts que a Torí.

Finalment Facu va anar a la Sampdoria que entrena Andrea Pirlo a la Serie B, on ha tingut un paper destacat, jugant 30 partits amb l’equip de Genoa, que va acabar sèptim i no va conseguir l’ascens en caure als Play Offs contra en Palermo.

Ara, i després de deixar bones sensacions a la segona divisió italiana, la Juve torna a tindre entre els seus plans cedir a Facu, però esta vegada a un equip de Serie A. Segons ha informat el mitjà italià Tuttosport, Udinese i Hellas Verona estan interessats en el central uruguaià. A més, cal recordar que el València té un 20% d’una futura venta i un dret a tanteig.