ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Facu González, molt a prop de la Juventus

Per Manel Rumbau · 27 Juliol, 2023

Facu González es troba de pretemporada amb el València Mestalla després d’haver sigut coronat com a campió del món amb la selecció de l’Uruguai en el Mundial sub 20. Així mateix, cal destacar que va ser titular indiscutible disputant els 90 minuts de la final enfront de la selecció italiana. No obstant això, el seu futur no es troba ni molt menys tancat i en aquest mes de juny es produiran moviments importants per tal de deixar la capital del Túria.

El jugador de 20 anys nascut a Montevideo encara té un any de contracte amb el club de Mestalla, el qual podria ser ampliat de manera automàtica dos anys més en el cas que el València decidira atorgar-li fitxa de primer equip. Tot i això, les postures de totes dos parts es troben distanciades des de fa temps, ja que l’entorn del futbolista va transmetre al club que únicament valoraran renovar en el cas que es produïra eixe salt al primer equip.

La negativa del club respecte a açò es deu al fet que els responsables del primer equip no consideren que es trobe ja preparat, de manera que han acabat apostant per perfils com el de Cenk o fins i tot el de Yarek, que farà el salt al filial de Miguel Ángel Angulo aquesta pròxima temporada. La idea és que siga un jugador capital amb 30-35 partits al llarg de la temporada.

Des d’aquest moment, Facu ha rebut interés d’alguns equips de la Serie A com AC Milan, Salernitana o Juventus. Però, segons ha informat Salva Gomis, el conjunt de la “Vecchia Signora” es l’opció més realista per al jove central, així com es destaca el desig del jugador de deixar la capital del Túria. A més, cal destacar que el periodista italià Gianluca Di Marzio ha afegit que l’eixida de Facu rumb a Torí es tancarà la pròxima semana en quedar sols uns xicotets detalls perquè s’acabe per confirmar.