ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Facu González ja passa revisió mèdica amb la Juventus

Per Manel Rumbau · 07 Agost, 2023

Facu González deixarà el València CF en el dia de hui. El cert es que el club de Mestalla no ha apostat en cap moment de forma seriosa per ell i fa temps que l’uruguaià i el seu entorn van prendre la decisió que el millor era buscar una eixida al llarg d’aquest mercat d’estiu. Tot i que existia la possibilitat que en l’àmbit legal, mitjançant un procés judicial, l’uruguaià poguera rescindir el seu contracte esta mateixa temporada, el jugador ha preferit fer les coses bé i compensar al club de Mestalla pels seus anys de formació.

Tal i com va informar Blanquinegres al seu dia, sols faltava l’ok de Peter Lim per a que es tancara la venda. Els italians abonaran al València una quantitat d’entre 2 i 3 milions d’euros pel fixatge de l’uruguaià.

Facu ja passa revisió mèdica a Torí

A hores d’ara, Facu González ja es troba passant la revisió mèdica com a nou jugador de la Juventus. Una vegada acabe amb les proves pertinents, i sempre que les supere, deixarà de ser jugador del València a tots els efectes. A més, després de la revisió, s’espera que siga presentat com a futbolista de la Vecchia Signora al Juventus Stadium de Torí.