ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Facu González ja es troba a Itàlia per firmar amb la Juventus

Per Manel Rumbau · 04 Agost, 2023

Facu no serà jugador del València la pròxima temporada. El club no ha apostat en cap moment de forma seriosa per ell i fa temps que l’uruguaià i el seu entorn van prendre la decisió que el millor era buscar una eixida al llarg d’aquest mercat d’estiu. Tot i que existia la possibilitat que a nivell legal, mitjançant un procés judicial, Facu poguera rescindir el seu contracte esta mateixa temporada, el jugador ha preferit fer les coses bé i compensar al club de Mestalla pels seus anys de formació.

D’aquesta forma, el jove central de l’Uruguai eixirà del València per jugar a la Juventus. L’eixida de Facu rumb a Torí es tancarà en les pròximes hores. Tal i com va informar Blanquinegres, sols faltava l’ok de Peter Lim per a que es tancara la venda, de manera que el màxim accionista del València ja ha donat llum verda per a la venda del jove futbolista uruguaià. Els italians abonaran al València una quantitat d’entre 2 i 3 milions d’euros pel fixatge de l’uruguaià.

Facu González ja està en Itàlia

Segons ha fet conéixer el periodista italià Gianluca Di Marzio, Facu González va arribar ahir a Milà amb el seu agent Martín Guastadisegno per tal de firmar amb el conjunt de la “Vecchia Signora”. Després de la seua curta estada a la ciutat de la moda, el jove central es traslladarà a Torí, on es sotmetrà a exàmens mèdics. Poc després, signarà el seu nou contracte amb la Juventus.

Imagen