Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Facu González està a punt d’eixir del València

Per Joan Marc García · 01 Agost, 2023

Facu González es troba de pretemporada amb el València Mestalla després d’haver sigut coronat com a campió del món amb la selecció de l’Uruguai en el Mundial sub 20. Així mateix, cal destacar que va ser titular indiscutible disputant els 90 minuts de la final enfront de la selecció italiana. No obstant això, el seu futur no es troba ni molt menys tancat i en aquest mes de juny es produiran moviments importants per tal de deixar la capital del Túria.

El jugador de 20 anys nascut a Montevideo encara té un any de contracte amb el club de Mestalla, el qual podria ser ampliat de manera automàtica dos anys més en el cas que el València decidira atorgar-li fitxa de primer equip. Tot i això, les postures de totes dos parts es troben distanciades des de fa temps, ja que l’entorn del futbolista va transmetre al club que únicament valoraran renovar en el cas que es produïra eixe salt al primer equip.

La negativa del club respecte a açò es deu al fet que els responsables del primer equip no consideren que es trobe ja preparat, de manera que han acabat apostant per perfils com el de Cenk o fins i tot el de Yarek, que farà el salt al filial de Miguel Ángel Angulo aquesta pròxima temporada.

L’acord amb la Juventus és total

El jove central de l’Uruguai eixirà del València per jugar en la Juventus de Turín. L’eixida de Facu rumb a Torí es tancarà en les pròximes hores en quedar sol un xicotet detall perquè s’acabe per confirmar. Eixe xicotet detall és l’ok de Peter Lim, que ha d’arribar des de Singapur, i que segons el periodista Salva Gomis, encara no ha arribat.

Estava previst que Facu González volara ahir cap a Turín per passar el reconeixement mèdic amb el club italià. De fet, hui estava tot peparat per a que la Juve oficialitzara el fixatge del jove central uruguaià. No obstant això, l’ok de Peter Lim no ha arribat i per tant, l’operació es retardarà més del previst.

L’acord entre València i Juvents és total, està tot pactat. A més, la Juve ja té un acord amb el jugador, qui està a l’espera que l’operació es tanque per poder volar a Itàlia i firmar el seu contracte amb la Vecchia Signora.