ACTUALITAT  

Facu González brilla en el seu debut al Mundial sub-20

Per Marc Santiago · 23 Maig, 2023

Parlar de Facu González és parlar d’una de les joves promeses amb major projecció del València CF. Peça clau en el Mestalla al centre de la defensa i líder, l’uruguaià és jove, però demostra tranquil·litat i seguretat en el seu joc, a més de ser hàbil amb el baló en els peus i poderós físicament.

Aquesta matinada el jove jugador del València Mestalla ha debutat juntament amb la seua selecció al mundial sub-20 que està disputant-se a l’Argentina, on la selecció “charrúa” ha aconseguit la victòria per quatre gols a zero davant la selecció d’Iraq. El valencianista va ser l’autor del tercer gol del partit i va completar un molt bon encontre, jugant els 90 minuts i mostrant-se en l’aparador que és el mundial sub-20.

Facu és encara molt jove (2003) i té un gran futur al davant. Des del València ho saben, per el que li van oferir la renovació, ja que finalitza contracte aquest mes de juny, encara que el jove uruguaià va dir que no de moment i que estava plantejant-se una eixida en el pròxim mercat d’estiu.

Seria una llàstima que el València deixara escapar a un dels jugadors més prometedors de la seua generació i que podria ser un central de futur per a l’equip. El bon paper que està realitzant en el mundial i les seues condicions atrauran diversos equips, que li podrien fer ofertes atractives i convèncer-lo per a fitxar per ells.